Taj nevjerovatni uređaj, ekstraktor hrane, iako proizvođač kaže da to nije ni blender i sokovnik, danas je on među ljudima sinonim za blender, za nešto zdravo, nešto dobro za naše zdravlje.. i da! Upravo tako, slažemo se sa svime, Nutribullet upravo to radi.. drobi i razgrađuje hranu i iz nje izvlači hranjive sastojke, melje i sjecka. Potiče zdravo življenje. Skraćuje vrijeme provedeno u kuhinji..

Međutim, da bi iskoristili sve ove pogodnosti koje vam pruža Nutribullet, potrebno je koristiti i kvalitetne namirnice! Na Internetu ćete naći jako puni recepata.. za svježe voće i povrće, najbolje je koristiti nešto iz vlastite bašte, a ukoliko niste u mogućnosti.. potrudite se da nađete nekog pouzdanog poljoprivrednika, kako bi došli do kvalitetnih namirnica!

Pored svježeg voća i povrća, ništa manje važne nisu ni namirnice poput orašastih plodova, orah, badem, lješnjak, kikiriki, indijski orah, brazilski orah itd. kao i sjemenke lana, suncokreta, susama, čurekota, koprive, konoplje, chie itd. te posebno podvlačimo biljke koje do sada niste imali priliku probati, a svrstavaju se u SUPER HRANU, kao što je maca, ashwagandha, spirulina, pšenična trava, brahmi, matcha itd.

Fotografiju nam je poslao jedan naš kupac, koji nam je i dao ideju za ovaj članak 🙂 hvala..

Ako ste iz Tuzle ili okolnih mjesta, sve ovo, ali baš SVE, možete naći u prodavnicama ORAŠNICA u Tuzli. Vjerujemo da vas to veliki broj već zna.. ali evo.. za one koji još uvijek ne znaju 🙂 Uvijek svježe, kvalitetno, ali ono što je možda i najbitnije.. naše uposlenice će vam upravo dati savjet i informacije na koji način pripremati i koristiti namirnice za koje bi bilo prava šteta ne koristiti ih u svojim smutijima, jer zaista ima nevjerovatnih stvari! Dođite i informišite se, bez obaveze.. savjeti sa naše strane su BESPLATNI 🙂 Vaša ORAŠNICA – Kontakt

Ukoliko niste u mogućnosti doći u jednu od nekoliko naših prodavnica u Tuzli, kupovinu VRLO JEDNOSTAVNO možete izvršiti putem našeg Web Shopa/Online Shopa “Zdravahrana.ba”. Kliknite na link u nastavku: Superhrana